Sinemamızda bu hafta: "Peri Tozu"

Yazan ve Yöneten: Ela Alyamaç
Oyuncular: İpek Değer, Mehmet Ali Nuroğlu, Barış Yıldız, Serkan Ercan, Damla Özen, Ahmet Uz, Aytaç Öztuna, Kaya Akkaya, Devrim Atmaca, Emin Gümüşkaya, Fuat Onan, Ayşen İnci, Erdoğan Sıcak, Hüseyin İnan Kuzel, Ayşegül Nuroğlu, Gürhan Elmalıoğlu, Deniz Tunca, Genco Çağlar, Naren Sezgin, Fırat Yalçın, Ege Ardıç, Aleyna Tatlıcı
Yapımcılar: Nermin Alyamaç, Ela Alyamaç
Görüntü Yönetmeni: Mirsad Herovic
Kurgu: Mustafa Presheva
Müzik: Emre Dündar, Murat Uncuoğlu

2008, Türkiye yapımı, Romantik dram, 85 dakika


Yaşam dolu ve çevresine neşe saçan Deniz ve en sevdiiği arkadaşı Emre, çocukken birbirlerine söz verirler. Ne olursa olsun hiç ayrılmayacaklar ve kendi yarattıkları Düşler Ülkesi'nde yaşayacaklardır.

Kendi kararlarını vermekten hep kaçınmış, geçmişiyle boğuşan Cem, kız arkadaşının ısrarları ile evlilik karambolüne girmek üzeredir. Deniz'in yaşamı Emre'nin ani bir kalp krizi geçirmesiyle altüst olur. Deniz arkadaşını iyileştirebilmek için Cem ile sihir ve umut dolu bir yolculuğa çıkar.

Rastlantıların bir araya getirdiği Deniz'in ve Cem'in çıktıkları yolculukta kat ettikleri duygusal gelişmeler ve sihirli Peri Tozu, İstanbul'a döndüklerinde onları yeni serüvenlere sürükleyecektir.

Filmin fragmanını izlemek için tıklayınız.
Filmin resmi sitesini görmek için tıklayınız.

Hiç yorum yok: