7-13 Eylül 2012: "Daha İyi Bir Hayat"

Filmin özgün adı: Une vie meilleure
Yönetmen: Cédric Kahn
Senaryo: Catherine Paillé, Cédric Kahn
Oyuncular: Guillaume Canet, Leïla Bekhti, Slimane Khettabi, Abraham Belaga, Nicolas Abraham, François Favrat, Brigitte Sy, Fayçal Safi, Annabelle Lengronne, Valérie Even, Daria Kapralska, Yann Andrieu, Atika Taoualit, Arnaud Ducret, Adou Khan
Müzik: Akido
Görüntü yönetmeni: Pascal Marti
Sanat yönetmeni: Olivier Puyrenier
Set dekorasyonu: Sabine Delouvrier, Patrick Gilbert
Yapımcılar: Kristina Larsen, Daniel Louis, Denise Robert, Gilles Sandoz

2011, Fransa yapımı, Fransızca-İngilizce sesli, Türkçe altyazılı, 110 dakika


Yann işinde becerikli bir aşçıdır; Nadia ise oğlunu yalnız büyütmeye çalışan bir annedir. İkisi rastlantısal olarak tanışırlar ve aralarında bir ilişki başlar. Yann, Nadia ve oğluyla yuva kurmak için şehirden taşraya taşınıp bir lokanta açmaya karar verir. İşinin başına geçip kendi halinde bir aile yaşam sürmek isterken, karşılaşacakları sürprizlerden habersizdirler. Sinema sizi yine güzel bir aşk filmi izlemeye çağırıyor.


Duyuru: Havalar iyi gittiği sürece 21.00 seansımızı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Gösteri ve Şölen Alanı'nda açıkhavada gerçekleştireceğiz. Ayrıca, geçen hafta yaptığımız duyuruyu da yinelemek gerekirse; seanslarımıza bir ekleme yapıldı.  Geçen haftadan beri hafta içindeki 16.30, 18.45 ve 21.00 seanslarımıza ek olarak, haftasonlarında ve resmî tatil günlerinde fazladan bir seansımız daha var: 14.15 seansı. Yani haftasonu ve resmî tatil günlerindeki seanslarımız da şöyle: 14.15, 16.30, 18.45 ve 21.00 (bu son seans Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Gösteri ve Şölen Alanı'nda diğer tüm seanslar Sinema Kampüs'ün bildiğiniz Yabancı Diller Yüksekokulu'ndaki yerinde).


Tanıtım filmi




Film ile ilgili imdb sayfası

Hiç yorum yok: